Forum 9 Lubleskiej Drużyny Harcerek Kanwa
Oj Ewa zgadzam się z Tobą w 100%. Ze znajomymi można się i tak spotykać. Nie trzeba w sql. A nawet poza jest lepiej, nikt nie wisi Ci na głowie, a na przerwach nie za bardzo jest czas, żeby spokojnie pogadać.
Pozatym wakacje to taki piękny czas Tyle wspaniałych wspomnień przywozimy z każdego wyjazdu. A i wakacje w mieście mogą być baaaardzo fajne
a ja się nie mogłam doczekać szkoły xD
znajomych chciałam znowu zobaczyć. A że Ja w ostatniej klasie to muszę się nimi nacieszyć
a mi Aniu nikt nie wisi na głowie na przerwach...
Ani chyba chodziło o nauczycieli
A właściwie w której ty Ania jesteś klasie? Do liceum teraz poszłaś?
Ostatnio edytowany przez Asiunia (2008-09-08 17:13:35)
Ania jest z mojego roku 2 liceum
Aha, właśnie nie byłam pewna
A ja nareszcie mam muzykę, bo w pierwszej klasie miałam plastykę. I może pójdę na kółko gitarowe, to się będę kształcić
Narazie sama się uczę, ale w sumie idzie mi całakiem całkiem.
Nie wyobrażam sobie żeby na moich zbiórkach się nie śpiewało, więc mam motywację.
Asiunia napisał:
Ani chyba chodziło o nauczycieli
że niby oni wiszą nam na głowach?? no nie wiem... ja raczej nie mam z nimi problemu xDD
ja raczej też nie, chociaż wolę spotykać się ze znajomymi poza szkołą,
bo w szkole jest zupełnie inna atmosfera,
a jak się spotkasz z nimi na spokojnie w wolnym czasie, to jest dużo przyjemniej
Ostatnio edytowany przez Asiunia (2008-09-14 09:28:49)
być może...
ale moja koleżanka mieszka poza Lublinem więc mamy szansę spotkać się tylko w szkole:P
mhmm. a u nas w Jedynce remont jest;/ i sie tłuczą... i stukają... i jest głośno;/
juz mnie głowa boli:)
U nas pomalowali całą szkołę. Strasznie śmierdziało na początku Ale już jest ok. Ja do szkoły nigdy nie tęskniłam. Właściwie to się nie mogę doczekać końca tego roku, i kolejnego
I ze szkołą kończę wtedy raz na zawsze
Nooo. Powiem wam, że wcale mi się nie chce być dorosłą. O nie. Jak dla mnie to mogłabym wiecznie mieć te 17 lat